• Головна
  • На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО
11:03, Вчора
Надійне джерело

На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО

На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО

Прикордонники Ізмаїльського загону ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон, затримавши трьох чоловіків й посередницю.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ. 

У відомстві розповіли, що днями прикордонники Ізмаїльського загону зупинили легковий автомобіль, у якому перебували троє чоловіків. Під час перевірки документів з’ясувалося, що 33-річний мешканець Івано-Франківщини та 27-річний киянин хотіли незаконно перетнути український кордон, щоб потрапити до Молдови. Їх супроводжував 36-річний мешканець міста Татарбунари, який повинен був доставити "клієнтів" до місця перетину.

На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО, фото-1

Того ж вечора в пункті пропуску "Табаки" прикордонники затримали посередницю - 44-річну мешканку міста Болград, яка організовувала схему переправлення. Вона збирала кошти з "клієнтів" та надавала їм тимчасове житло перед відправкою. Вартість послуг становила 11 тисяч доларів США за людину.

На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО, фото-2

Один із затриманих вже сплатив усю суму, тоді як інший переказав 6 тисяч доларів на криптогаманець, а решту планував віддати в Молдові, де на нього вже чекав організатор.

Проти чоловіків склали адміністративні протоколи. Щодо посередниці до Болградського районного відділу поліції направили повідомлення за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України ("Незаконне переправлення осіб через державний кордон України").

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...