• Головна
  • Одеса отримала чотири потужні насоси від міжнародних партнерів
13:31, Вчора

Одеса отримала чотири потужні насоси від міжнародних партнерів

Одеса отримала чотири потужні насоси від міжнародних партнерів

На початку жовтня до Одеси надійшло чотири насоси. Наразі обладнання встановлюється на одному з об'єктів КП "Теплопостачання міста Одеси", який обслуговує понад 100 тисяч споживачів та більш ніж 421 адміністративну будівлю, зокрема медичні, освітні, культурні та релігійні заклади.

Про це повідомили у міськраді.

Як зазначила заступниця Одеського міського голови Ганна Позднякова, більша частина насосних агрегатів КП «ТМО» мають суттєві зноси й споживають надмірну кількість електроенергії в сучасних реаліях.

Саме тому напередодні нового опалювального сезону тривали перемовини між керівництвом КП «ТМО» та посольством Швейцарії в Україні щодо поставки чотирьох насосів потужністю 200 кВт кожен. Очікуваний результат — зниження енергоспоживання в умовах дефіциту.

Згідно з укладеним Меморандумом, Посольство Швейцарії профінансувало закупівлю обладнання, вартість якого становить близько 12 млн гривень.

“Для теплопостачання міста Одеси це дуже важливе устаткування. При менших енерговитратах воно допоможе забезпечити тепловою енергією споживачів центральної частини Одеси. Зменшення споживання особливо важливе у періоди відключень від центрального електропостачання та роботи генераторів", - розповів мер Одеси Геннадій Труханов.

Одеса отримала чотири потужні насоси від міжнародних партнерів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...