• Головна
  • Під час сварки на Одещині чоловік підпалив дружину: жінка в опіковому центрі, нападника затримано
15:45, Сьогодні

Під час сварки на Одещині чоловік підпалив дружину: жінка в опіковому центрі, нападника затримано

Під час сварки на Одещині чоловік підпалив дружину: жінка в опіковому центрі, нападника затримано

Подія сталася кілька днів тому вдень в одному з населених пунктів Долинської ОТГ у домоволодінні 32-річного чоловіка та 37-річної жінки, які мешкають у цивільному шлюбі та виховують двох дітей. Про неї на спецлінію «102» повідомили сусіди родини.

Про це повідомили у поліції.

Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, яка прибула за вказаною заявниками адресою, встановила, що між подружжям сталася побутова сварка, під час якої нетверезий чоловік, облив дружину легкозаймистою рідиною та підпалив. На жінці зайнявся одяг. Вона схопила з ліжка покривало, вибігла на вулицю, обгорнулась ним і у такий спосіб загасила полум’я.

«Швидку» на місце пригоди також викликали сусіди. В міській лікарні жінці надали першу допомогу і відправили її до Одеського опікового центру. Їй діагностували опіки 40 % площі тіла.

З місця пригоди поліцейські вилучили ємність з характерним запахом паливно-мастильних матеріалів та інші речові докази, що мають значення у справі. Правопорушника затримали за місцем мешкання і до обрання судом запобіжного заходу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

«На підставі зібраних доказів ми повідомили фігуранту про підозру у замаху на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення воли строком до 15-ти років», - прокоментував подію начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...