• Головна
  • Авто злетіло з дороги й перекинулося: на Одещині сталася аварія з постраждалими, - ФОТО
17:38, Сьогодні
Надійне джерело

Авто злетіло з дороги й перекинулося: на Одещині сталася аварія з постраждалими, - ФОТО

Авто злетіло з дороги й перекинулося: на Одещині сталася аварія з постраждалими, - ФОТО

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі на автошляху сполученням Кропивницький – Платонове неподалік села Новоселівка Ананьївської територіальної громади, в якій травмувався юнак.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Поліцейські попередньо встановили, що 23-річний водій автівки ГАЗ під час руху не впорався і виїхав за межі проїзної частини, де транспортний засіб перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 18-річний пасажир. Його з різними тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Водія перевірили на стан сп’яніння – він був у тверезому стані.

  • "Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Слідчі встановлюють повні обставини події. Призначені судові експертизи, транспортний засіб поміщений на арештмайданчик", - повідомили в поліції.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...