• Головна
  • Житель Одещини постане перед судом за ДТП, що спричинило травми 72-річної жінки
14:45, Сьогодні

Житель Одещини постане перед судом за ДТП, що спричинило травми 72-річної жінки

Житель Одещини постане перед судом за ДТП, що спричинило травми 72-річної жінки

Потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. За скоєне, правопорушнику загрожує обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Про це повідомили у поліції.

Автопригода сталася 19 червня ввечері в селі Зоря Саратської ОТГ.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що на нерегульованому перехресті рівнозначних доріг 45-річний місцевий чоловік, керуючи легковим автомобілем «ВАЗ», не пропустив 72-річну жительку цього ж села, яка рухалася на мопеді справа і мала перевагу в русі, та допустив із нею зіткнення.

Унаслідок автопригоди мопедистку госпіталізували з травмами голови, грудної клітки, ноги та переломами ребер. Отримані потерпілою тілесні ушкодження, за висновком судово-медичної експертизи, відносяться до середньої тяжкості. Керманич легковика не постраждав.

Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були у тверезому стані.

Як зазначив начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко, в рамках провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик. Після отримання висновків судових експертиз та на підставі інших зібраних доказів слідчі висунули керманичу «ВАЗ» обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Досудове розслідування справи, яке тривало під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури, завершено і обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...