• Головна
  • В Одесі грабіжник напав на 59-річну одеситку
12:46, Сьогодні

В Одесі грабіжник напав на 59-річну одеситку

В Одесі грабіжник напав на 59-річну одеситку

39-річний правопорушник вже має судимості за розбій та крадіжку, за які провів у місцях позбавлення волі шість з половиною років. Крім цього, в суді на розгляді знаходяться два обвинувальні акти відносно чоловіка за шахрайство та наркозлочин. За черговий майновий злочин фігурант ризикує на 10 років опинитись за ґратами.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталась декілька днів тому ввечері на вулиці Малій Арнаутській. Помітивши літню перехожу з телефоном, зловмисник вирвав у неї з рук гаджет і втік.

59-річна жінка повернулась додому і повідомила про вчинений відносно неї злочин в поліцію.

На розшук правопорушника був зорієнтований особовий склад територіального підрозділу поліції. Правоохоронці оперативно встановили його особу і вже наступного ранку розшукали та затримали в процесуальному порядку.

Після пограбування правопорушник віддав смартфон потерпілої на збереження товаришу, не сказавши, у який спосіб він у нього опинився. Поліцейські встановили місцеперебування останнього, і він добровільно видав мобільний телефон жінки. Нині гаджет повернуто законній власниці.

В Одесі грабіжник напав на 59-річну одеситку, фото-1

«Ми зібрали достатньо доказів і повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Згідно з ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, йому загрожує до десяти років ув’язнення. Нині за нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 242 240 гривень. Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси», - повідомила слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ольга Лаврищук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...