• Головна
  • Одеса завершує підготовку до опалювального сезону
16:40, Сьогодні

Одеса завершує підготовку до опалювального сезону

Одеса завершує підготовку до опалювального сезону

Незабаром в Одесі розпочнеться опалювальний сезон. Фахівці Комунальних підприємств «Житлово-комунальні сервіси» завершують роботи з підготовки внутрішньобудинкових систем центрального опалення до нового опалювального сезону.

Про це повідомили у міськраді.

Одразу після завершення минулого опалювального сезону, навесні 2024 року, КП «Житлово-комунальні сервіси» розпочали підготовку внутрішньобудинкових систем ЦО до нового опалювального сезону 2024-2025 рр.

У рамках підготовки фахівці виконують ремонтно-профілактичні роботи устаткування тепловикористовувальних установок і внутрішньобудинкових систем, приладів обліку та регулювання теплової енергії та їх повірки, а також усувають порушення, виявлені у гідравлічних та теплових режимах тепловикористовувальних установок.

Працівниками КП «ЖКС» також проводяться роботи з промивання устаткування, тепловикористовувальних установок, трубопроводів та систем теплоспоживання, відновлення теплової ізоляції, перевірки та відновлення (за необхідності) герметизації інженерних вводів.

Фахівці провели гідравлічні випробування внутрішньобудинкових систем централізованого опалення, налагодили системи теплоспоживання та виконали ще низку необхідних робіт для безперебійної роботи систем центрального опалення у житлових будинках.

Після виконання ремонтно-профілактичних робіт системи теплоспоживання заповнюються хімічно очищеною водою з тиском більше статичного на 0,5 кгс/кв.см, увідні засувки закриті.

З початком опалювального сезону сантехніки житлово-комунальних сервісів почергово відкриють засувки систем ЦО у будинках, зазвичай це займає деякий час, після чого тепло буде надходити у будинки мешканців міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...