• Головна
  • Побиття підлітка в навчальному закладі на Одещині: розпочато кримінальне провадження
16:49, Сьогодні
Надійне джерело

Побиття підлітка в навчальному закладі на Одещині: розпочато кримінальне провадження

Побиття підлітка в навчальному закладі на Одещині: розпочато кримінальне провадження

Поліцейські розслідують побиття підлітка, яке сталося в одному з навчальних закладів Подільського району Одещини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правоохоронці розповіли, що відеозапис конфлікту між хлопцями 17 та 16 років вони виявили під час моніторингу соціальних мереж і повідомили про це батькам та опікунам юнаків. Мати молодшого хлопця написала заяву до поліції про притягнення до відповідальності старшого юнака, який завдав її синові тілесних ушкоджень.

Наразі встановлено, що обидва хлопці навчаються в одному навчальному закладі та мешкають при ньому в гуртожитку. В результаті конфлікту, який виник між хлопцями, попередньо на ґрунті неприязних стосунків, старший хлопець побив молодшого.

"За цим фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується умисне легке тілесне ушкодження. В рамках розслідування поліцейські призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде встановлено, які саме тілесні ушкодження отримав 16-річний юнак, та їх ступінь тяжкості", - повідомили у відомстві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...