• Головна
  • Смертельна ДТП на Одещині: 40-річна жінка загинула під колесами "Audi"
09:50, Вчора

Смертельна ДТП на Одещині: 40-річна жінка загинула під колесами "Audi"

Смертельна ДТП на Одещині: 40-річна жінка загинула під колесами "Audi"

Автопригода, внаслідок якої загинула жінка, сталася 19 жовтня близько 19-ї години в Саврані.

Про це повідомили у поліції.

Про подію поліцейським і медикам повідомили очевидці. Попередньо встановлено, що 52-річний водій автомобіля “Audi”, рухаючись однією з вулиць, скоїв наїзд на 40-річну пішохідку. Від отриманих травм жінка загинула.

Водій транспортного засобу не постраждав. Перевірка його на сп'яніння показала, що він був у тверезому стані. На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області та СОГ територіального підрозділу поліції.

Начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Одеській області Дмитро Слюта зазначив, що за даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортний засіб поміщено на арештмайданчик та призначено низку судових експертиз.

Всі обставини автопригоди встановлюються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #одесити #ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...