• Головна
  • На Одещині поліцейські викрили жінку з пакунком психотропів
14:36, Сьогодні

На Одещині поліцейські викрили жінку з пакунком психотропів

На Одещині поліцейські викрили жінку з пакунком психотропів

Жінку затримали під час відправлення наркотиків в іншу область і вже повідомили про підозру. Їй загрожує до восьми років позбавленням волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Декілька днів тому поліцейські викрили 31-річну жительку одного з населених пунктів Іванівської громади, коли вона пакувала посилку на Дніпровщину. Серед речей громадянка сховала пакетик з психотропною речовиною, що містила крек. Поліцейські вилучили її, перевірили експрес-тестом та скерували не експертизу, зокрема, для встановлення ваги.

Як повідомив слідчий слідчого відділення № 1 Березівського районного відділу поліції Владислав Собчишен, за наявності достатніх доказів слідчі повідомили фігурантці про підозру у незаконному зберіганні та пересиланні з метою збуту психотропних речовин. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком до восьми років.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Канал постачання психотропної речовини затриманій правоохоронці встановлюватимуть в ході подальшого досудового розслідування.

На Одещині поліцейські викрили жінку з пакунком психотропів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...