• Головна
  • В Одесі оновлять схему руху автобуса № 208
16:19, Вчора

В Одесі оновлять схему руху автобуса № 208

В Одесі оновлять схему руху автобуса № 208

Департаментом транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради вносяться зміни до схеми руху міського автобусного маршруту загального користування № 208.

Про це повідомили у міськраді.

З 26 жовтня 2024 року будуть внесені зміни до схеми руху міського автобусного маршруту загального користування № 208 «Коледж нафтогазових технологій (вул. Наукова) - вул. М. Боровського», організувавши рух автобусів:

- у напрямку руху вул. Боровського - від вул. Варненської на вул. Ак. Філатова, вул. Івана та Юрія Лип, вул. Олексія Вадатурського (вул. М. Малиновського), вул. Івана Фунтового (вул. М. Бабаджаняна), вул. Бреуса, вул. Поїзну, вул. Балківську, вул. Дальницьку, вул. Прохоровську, вул. М’ясоєдовську, вул. Разумовську і далі за маршрутом;

- у напрямку руху до коледжу нафтогазових технологій(вул. Наукова) - від вул. Разумовської на вул. М’ясоєдовську, вул. Прохоровську, вул. Дальницьку, вул. Балківську, вул. Миколи Лисенка, вул. Олексія Вадатурського (вул. М Малиновського), вул. Івана та Юрія Лип, вул. Ак. Філатова, вул. Варненську і далі за маршрутом.

В Одесі оновлять схему руху автобуса № 208, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #одесити #транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...