• Головна
  • Інфоксводоканал” оновив понад 1100 метрів водопроводу для мешканців Київського та Приморського районів
Новини компаній
17:00, Вчора

Інфоксводоканал” оновив понад 1100 метрів водопроводу для мешканців Київського та Приморського районів

Новини компаній
Інфоксводоканал” оновив понад 1100 метрів водопроводу для мешканців Київського та Приморського районів, фото-1

Не дивлячись на складнощі воєнного стану, “Інфоксводоканал” не зупиняє роботу по оновленню мереж та комунікацій. Обмежені фінансові можливості, викликані суттєвим здорожчанням матеріалів та астрономічною заборгованістю споживачів, вимагають більш чіткого визначення пріоритетів. В компанії  намагаються в першу чергу замінювати аварійні ділянки трубопроводів,  адже від цього залежить надійність та якість надання послуг споживачам. 

Інфоксводоканал” оновив понад 1100 метрів водопроводу для мешканців Київського та Приморського районів, фото-2

З початку року понад 600 метрів нового водопроводу прокладено в історичному центрі Одеси, а півкілометра сучасних труб — у Київському районі міста. Фахівці “Інфоксводоканалу” відзначають, що замість сталевих труб, які вичерпали ліміт експлуатації, прокладають мережі із надійного поліетилену, термін служби якого складає не менше 50 років. Окрім цього, встановлено нові пожежні гідранти, колодязі та 26 одиниць запірної арматури, яка в разі необхідності дозволить у майбутньому проводити локальні відключення.

При проведенні робіт  використовувались  сучасні методи - безтраншейний та санації, завдяки чому вдалося уникнути значних розкопок, перекриття руху автотранспорту,  незручностей для пішоходів, а також тривалих відключень водопостачання споживачам. 

На сьогоднішній день, компанія вже замінила понад 220 тисяч метрів трубопроводів на нові з сучасних матеріалів та намагається продовжувати цю роботу. 

У свою чергу, “Інфоксводоканал” вдячний кожному споживачеві за підтримку та своєчасні оплати, оскільки відсутність заборгованості в умовах зростання цін та витрат є запорукою стабільної роботи водоканалу, а значить і якості водопостачання та водовідведення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...