• Головна
  • Лікарі з Ізмаїлу Одеської області публічно вихваляли загарбників та підтримували російську агресію
13:53, 3 жовтня 2022 р.

Лікарі з Ізмаїлу Одеської області публічно вихваляли загарбників та підтримували російську агресію

Лікарі з Ізмаїлу Одеської області публічно вихваляли загарбників та підтримували російську агресію

Двоє медичних працівників з Ізмалу Одеської області публично виправдовували збройні злочини росіян та принижували українців. Тепер їх будуть судити.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

Слідством встановлено, що жінка, працівник медичної галузі, записала та поширила у соціальній мережі «Інстаграм» відеоматеріал, який публічно виправдовував та заперечував збройну агресію та воєнні злочини окупантів в Україні. В оприлюдненому відео міститься заперечення тимчасової окупації частини українських територій та глорифікація російських загарбників. Цей пост набув суспільного резонансу та викликав хвилю обурення.

В свою чергу, її батько, теж лікар з величезним стажем, з початку повномасштабного вторгнення ворога в Україну, незважаючи на систематичні обстріли Одещини окупантами, поширював матеріали у російській соціальній мережі «Одноклассники», які також виправдовували дії агресора, принижували національну честь і гідність українського народу та вихваляли і звеличували російських загарбників.

Прокурори Ізмаїльської окружної прокуратури скерували до суду 2 обвинувальних акти стосовно мешканців Ізмаїла за фактами розміщення та поширення матеріалів, які містять виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікацію її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Прихильників воєнної агресії рф викрито за матеріалами співробітників УСБУ в Одеській області. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война #Ізмаїл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...