• Головна
  • Під Одесою підліток на батьковій автівці збив велосипедиста
17:03, 1 липня

Під Одесою підліток на батьковій автівці збив велосипедиста

Під Одесою підліток на батьковій автівці збив велосипедиста

Автопригода сталася вчора, 30 червня, близько 21-ї години у селі Дачне.

Про це повідомили у поліції.

16-річний хлопець, не маючи водійського посвідчення, без дозволу батька сів за кермо його легкового автомобіля ВАЗ. Під час руху по селу, намагаючись об’їхати 69-річного чоловіка, який рухався на велосипеді по краю проїзної частини у попутному напрямку, підліток не обрав безпечні інтервал та швидкість і скоїв наїзд на нього.

Велосипедиста госпіталізували до міської лікарні, де медики діагностували йому закриту черепно-мозкову травму, травму грудної клітки, перелом ребер та пневмоторакс.

Неповнолітній керманич автівки не постраждав. Його перевірили на стан спʼяніння – він був тверезий.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та наряд сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортні засоби поміщені нами на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 Олексій Карпов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...