• Головна
  • До 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна загрожує жителю Одещини, який сприяв переправленню чоловіків до Молдови
15:45, 10 липня

До 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна загрожує жителю Одещини, який сприяв переправленню чоловіків до Молдови

До 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна загрожує жителю Одещини, який сприяв переправленню чоловіків до Молдови

Правоохоронці повідомили про підозру правопорушнику

Про це інформують в ГУНП Одещини.

Правоохоронці вийшли на слід одного зі зловмисників, яким виявився 38-річний житель Білгород-Дністровського району. В ході проведення слідчих дій було встановлено, що він працював у змові з невстановленою наразі особою.

Спільники намагалися вивезти до сусідньої країни військовозобов’язаного чоловіка вантажівкою через контрольований прикордонний пункт. Вартість поїздки була оцінена у 3000 доларів.

«Клієнт» отримав консультації, заплатив завдаток: 1600 доларів на криптогаманець та 500 – в руки, і вже готувався до поїздки, повну вартість якої мав оплатити по прибуттю до Молдови. Втім, їй завадили правоохоронці.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та у транспортному засобі встановленого правопорушника, в ході яких вилучили речові докази, що підтверджують його причетність до злочину, зокрема мобільний телефон і частину грошей, отриманих злочинним шляхом.

Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна. Надалі встановлюється повне коло осіб, причетних до даної схеми. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...