• Головна
  • На Одещині нетверезі юнаки зняли на відео момент побиття та зґвалтували ними жінки, - ФОТО
11:20, 21 серпня
Надійне джерело

На Одещині нетверезі юнаки зняли на відео момент побиття та зґвалтували ними жінки, - ФОТО

На Одещині нетверезі юнаки зняли на відео момент побиття та зґвалтували ними жінки, - ФОТО

Поліцейські відправили на лаву підсудних двох молодиків з Одеського району, які зґвалтували односельчанку. За скоєне їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції. 

Про подію, що сталася у травні, в поліцію повідомила 37-річна потерпіла. Правоохоронці встановили, що двоє нетверезих юнаків 19-ти та 17-ти років прийшли до жінки в гості і під час спілкування побили та зґвалтували її, а процес зняли на телефон.

Оперативники розшукали правопорушників. За клопотанням слідчих суд обрав старшому за віком молодикові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а молодшому – цілодобовий домашній арешт.

У скоєному вони зізнавались не одразу, а лише під тиском зібраних поліцейськими доказів, у тому числі низки експертних висновків.

"Слідство завершено. Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури слідчі висунули фігурантам обвинувачення за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України і обвинувальний акт скерували до суду. За зґвалтування, вчинене групою осіб, правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...