• Головна
  • Найважчій одеситці виповнилося 45 років, - ФОТО
13:04, 16 вересня
Надійне джерело

Найважчій одеситці виповнилося 45 років, - ФОТО

Найважчій одеситці виповнилося 45 років, - ФОТО

В Одеському зоопарку відзначали ювілей слонихи Венді, якій виповнилося 45 років. 

Про це повідомили у пресслужбі міськради. 

В мерії нагадали, що Венді - найстарша серед усіх слонів в Україні. 14 вересня їй виповнилося 45 років. 

На ювілей найбільшої Одеситки зібралося багато дорослих та дітей. 

"У цей день у зоопарку відбувся святковий концерт. Співали та танцювали юні артисти із естрадної студії "Фабрика зірочок", вокального ансамблю Little Voices та зразкового хореографічного колективу "Казка".

Представники громадської організації "Вільні та Вірні" провели майстер-класи з малювання та виготовлення іграшкових слоненят.

Підопічні територіального центру Київського району Одеси на честь іменинниці створили велику вітальну листівку у вигляді слона.

Наприкінці свята усі спостерігали за святковою трапезою слонихи Венді. Співробітники зоопарку підготували для неї найулюбленішу їжу - кавуни", - розповіли в мерії. 

Зазначимо, слониха Венді родом з Індії. На світ вона з'явилася в 1979 році, а до Одеського зоопарку прибула із чеського зоопарку в Празі 13 травня 1982 року разом зі слоном Таруном. Спочатку обидва слоненяти призначалися для виступів у цирку, але абсолютно не хотіли піддаватися дресируванню. Норовливий характер Венді проявляється і зараз.

За час перебування в Одеському зоопарку у Венді і Таруна народилися троє слоненят - Фантик (1992), Тенді (1998 г.) і Дюк (2004 р.) Це єдиний випадок розмноження слонів у зоопарку України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...