• Головна
  • На Київщині затримали стрільця, який поранив чоловіка в Одесі, - ФОТО, ВІДЕО
15:26, 16 вересня
Надійне джерело

На Київщині затримали стрільця, який поранив чоловіка в Одесі, - ФОТО, ВІДЕО

На Київщині затримали стрільця, який поранив чоловіка в Одесі, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські встановили та затримали правопорушника, який стріляв у чоловіка в Одесі на вулиці Дмитра Донського. Розшукали зловмисника в Броварах на Київщині. Фігуранту повідомили про підозру в хуліганстві. Йому загрожує до семи років ув’язнення.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Нагадаємо, що подія сталася вранці 6 вересня. Про стрілянину правоохоронцям повідомив небайдужий громадянин.

Після виїзду на місце пригоди поліцейські провели масштабний комплекс слідчо-оперативних заходів: переглянули десятки годин записів з камер відеонагляду, опитали велику кількість громадян, вилучили речові докази з місця стрілянини та призначили експертизи, проаналізували отриману інформацію і відтворили події того дня.

Наразі вдалося встановити, що 39-річний житель міста Бровари, знаходячись в Одесі на вулиці Дмитра Донського, здійснив з пристрою для відстрілу гумових куль декілька пострілів у бік 40-річного іноземця, який вже тривалий час мешкав на Одещині. Поранивши чоловіка, зловмисник втік. Потерпілого госпіталізували з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення плеча, попереку та спини.

Згодом правоохоронці встановили особу правопорушника та розшукали його у Броварах, куди він втік одразу після скоєння злочину.

За підтримки поліцейських Київщини фігуранта затримали і провели обшуки за місцем його мешкання та в автівці, в ході яких вилучили речі та предмети, що мають доказове значення у справі.

"Правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...