• Головна
  • На Одещині у чоловіка вилучили майже сотню кущів конопель та пів кілограма канабісу, - ФОТО
11:13, Сьогодні

На Одещині у чоловіка вилучили майже сотню кущів конопель та пів кілограма канабісу, - ФОТО

На Одещині у чоловіка вилучили майже сотню кущів конопель та пів кілограма канабісу, - ФОТО

Отримавши інформацію, що 49-річний житель Ширяївської ОТГ вдома вирощує заборонені рослини, поліційські почали санкціонований обшук. На присадибній ділянці домоволодіння вони виявили майже сотню кущів конопель, а в підсобному приміщенні у різних місткостях – близько 500 грамів подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожої на канабіс.

Про це інформують у поліції.

Крім цього, правоохоронці виявили пристрій для вживання наркотиків із залишками наркотичного зілля. Зі слів чоловіка, він вирощував коноплі, висушував та виготовляв канабіс для власного вживання.

Усі рослини та речовини поліцейські скерували на експертизу, за результатами якої буде надана остаточна правова оцінка діям фігуранта.

Правоохоронці нагадують, що незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин, згідно з ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України, карається штрафом до 8500 гривень або пробаційним наглядом на строк до трьох років, або обмеженням волі на той самий строк. Якщо кількість рослин становить п'ятдесят і більше, згідно з ч. 2 ст. 310 ККУ, правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк до семи років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...