• Головна
  • Трьох жителів Одещини затримали за незаконне поводження з бойовими припасами та вибухівкою
15:43, Сьогодні
Надійне джерело

Трьох жителів Одещини затримали за незаконне поводження з бойовими припасами та вибухівкою

Трьох жителів Одещини затримали за незаконне поводження з бойовими припасами та вибухівкою

Поліцейські повідомили про підозру трьом жителям Одещини у незаконному поводженні з бойовими припасами та вибуховими речовинами. Чоловіки вдома зберігали набої та гранату, наражаючи на небезпеку близьких. А один із них під час побутової сварки навіть погрожував дружині підірвати її. За скоєне правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Двох зловмисників, жителів Роздільної та Арцизу 41-го та 55-ти років, поліцейські викрили, відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо зберігання ними за місцем мешкання небезпечних предметів. В ході проведення обшуків у домоволодіннях фігурантів правоохоронці виявили у кожного майже по сотні набоїв різного калібру до автоматів Калашникова.

Третього правопорушника, 52-річного жителя Красносільської селищної громади, поліцейські викрили під час відпрацювання повідомлення щодо домашнього насильства. З’ясувалося, що коли дружина зробила чоловіку зауваження щодо зловживання алкоголю, він пригрозив підірвати її гранатою. Слідчі спільно зі співробітниками управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області вилучили боєприпас і скерували його на експертизу.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України. Мова йде про придбання та зберігання бойових припасів й вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Згідно з чинним законодавством, правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Відносно чоловіка, який погрожував дружині, поліцейські склали ще й протокол за вчинення домашнього насильства, що Адміністративні матеріали вже скерували до суду. Це правопорушення карається штрафом або громадськими роботами, або адміністративним арештом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...