• Головна
  • Житель Одещини привіз із Донеччини арсенал зброї і зберігав його вдома, - ФОТО
11:55, Сьогодні
Надійне джерело

Житель Одещини привіз із Донеччини арсенал зброї і зберігав його вдома, - ФОТО

Житель Одещини привіз із Донеччини арсенал зброї і зберігав його вдома, - ФОТО

Житель Білгород-Дністровського району привіз із Донеччини вибухівку та вогнепальну зброю і зберігав за місцем мешкання, наражаючи на небезпеку не лише себе, а й оточення. За скоєне правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

У червні поточного року правоохоронці викрили 44-річного зловмисника, відпрацьовуючи інформацію щодо зберігання ним за вогнепальної зброї та бойових припасів.

В рамках розпочатого провадження правоохоронці провели санкціонований обшук вдома у фігуранта, в ході якого в літній кухні та гаражі виявили шість корпусів ручних осколкових гранат різної модифікації з запалами і без, окремо шість запалів, автомат Калашникова, пластичну речовину загальною вагою понад три кілограми, 235 набоїв калібру 5,45 міліметрів. Вилучені предмети поліцейські скерували на експертизу. Згідно з експертним висновком, вони відносяться до вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та є придатними до вибуху і стрільби.

Під час слідства правоохоронці встановили, що весь арсенал правопорушник привіз додому минулого року із Донеччини.

"Зібравши достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення у придбанні, зберіганні та носінні вогнепальної зброї, бойових припасів і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченому загрожує до семи років позбавлення волі", - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...