• Головна
  • В Одесі чоловік вбив товариша під час застілля: ще двоє постраждали
15:55, Сьогодні

В Одесі чоловік вбив товариша під час застілля: ще двоє постраждали

В Одесі чоловік вбив товариша під час застілля: ще двоє постраждали

У нічний час під час застілля між друзями стався конфлікт, внаслідок якого 31-річний чоловік вбив свого товариша, а ще двоє — 28-річна дівчина та один з чоловіків — отримали поранення.

Про це повідомили у Нацполіції.

Кілька днів тому ввечері компанія друзів – троє 31-річних чоловіків і 28-річна дівчина – після спільного дозвілля у розважальному закладі прямували додому до останньої. Дорогою їм зустрівся перехожий, до якого прискіпався один учасник компанії, але решта не підтримала його у сварці і повела геть. Це образило чоловіка, і під час застілля в квартирі подруги він розпочав з товаришами конфлікт та накинувся на них з ножем.

Дівчина встигла викликати «швидку» і поліцію. Вона і ще один чоловік були госпіталізовані з пораненнями на обличчі. Третій потерпілий, якому зловмисник завдав ударів у шию та голову, на жаль, помер до приїзду медиків.

Поліцейські вилучили з місця події речі, що мають доказове значення у справі, у тому числі ніж, а правопорушника затримали.

Старша слідча відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Людмила Руда розповіла, що за даним фактом розпочала два провадження ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках проваджень призначено низку експертиз, зокрема на перевірку осудності правопорушника.

«Наразі на підставі зібраних доказів ми повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Підозру у спричинені госпіталізованим потерпілим тілесних ушкоджень буде повідомлено після встановлення їх ступеня тяжкості. За нашим клопотання суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Слідство триває під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси», - зазначила поліцейська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...