• Головна
  • Як змінити місце прописки в Києві
Новини компаній
11:00, 14 жовтня

Як змінити місце прописки в Києві

Новини компаній

Багато людей на даний час в Україні цікавляться питанням зміни місця прописки загалом та зокрема у Києві. У кожного є свої причини, але е основні питання з якими стикається кожен. Тому ми вирішили детальніше розібрати весь цей процес. Обговоримо, як змінити місце прописки в Києві: які етапи необхідно пройти, які документи підготувати, і чому варто звернутися до фахівців у цій галузі компанії kievdoc.site.

Як змінити місце прописки в Києві, фото-1

Кроки для зміни місця реєстрації. Основний перелік необхідних документів

Першим кроком звісно буде зняття з попереднього місця проживання. Для цього потрібно звернутися в ЦНАП або до відповідного органу реєстрації та надати заяву про зняття з реєстрації. Якщо у вас немає можливості подати її особисто, ви можете написати доручення на когось із довірених осіб та передати за допомогою представника.

Після зняття з реєстрації буде потрібно зареєструвати нове місце проживання. Процес аналогічно здійснюється в центрі надання адмінпослуг. Після того як ви подасте заяву про нову реєстрацію та надасте весь необхідний перелік документів, що підтверджують право на проживання за тією чи іншою адресою, у вас буде відмітка в паспорті або ж id-картці про наявну прописку. До речі, для того аби змінити прописку знадобиться:

  • паспорт старого зразка або ж id-картка з витягом з Єдиного державного демографічного реєстру;
  • документи, що підтверджують ваше право на проживання в новому житлі (це може бути договір купівлі-продажу або ж договір оренди чи навіть свідоцтво про право власності);
  • заява на зміну місця реєстрації та квитанція про сплату спеціального адміністративного збору.

Якщо ви хочете мати змогу отримати допомогу від професіоналів своєї справи, які мають досвід у цій справі, варто звернутися за допомогою в онлайн сервіс kievdoc.site де працюють досвідчені фахівці своєї справи, які допоможуть вам максимально швидко оформити весь необхідний перелік документів без будь-яких зайвих черг та бюрократичних процедур.

Переваги співпраці з kievdoc.site

Компанія гарантує клієнтам комплексну допомогу, розпочинаючи від консультаційної підтримки та завершуючи повним супроводом процесу зміни реєстрації. Своїм клієнтам компанія гарантує демократичну вартість послуг та максимально швидке оформлення прописки.

Зокрема варто пам'ятати про те, що:

  • прописка в Києві можлива в всіх районах всього за один день часу.
  • клієнтам готові надати адресу для тимчасової і постійної прописки у Києві.
  • гарантована законність співпраці все буде оформлено за допомогою ЦНАП.

У вас залишилися якісь питання?

Терміново потрібна консультація стосовно зміни місця прописки в Києві?

В такому разі обов'язково скористайтеся контактною інформацією, яка є у відповідному розділі офіційного інтернет-сайту сервісу kievdoc.site.

Тут є вся необхідна для зв'язку з представником компанії контактна інформація. Ви можете скористатися нею у будь-який оптимальний для вас час та розраховувати на допомогу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...