• Головна
  • В Одесі викрили правоохоронця, який незаконно переправляв військовозобов’язаних через кордон
11:31, Вчора

В Одесі викрили правоохоронця, який незаконно переправляв військовозобов’язаних через кордон

В Одесі викрили правоохоронця, який незаконно переправляв військовозобов’язаних через кордон

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру начальнику сектору водної поліції одного з райуправлінь поліції Одеси за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це повідомили у прокуратурі.

За даними слідства, правоохоронець налагодив злочинну схему незаконного переправлення через кордон України чоловіків призивного віку, які не мають на це законних підстав.

Підозрюваний разом зі спільником знаходили охочих та організовували їх піше переміщення через держкордон поза межами офіційного пункту пропуску на території Роздільнянського району. Ціна таких «послуг» становила 6,5 тис доларів США з людини.

Після одержання коштів «клієнти» отримували інструкції та прибували до готелю, де їх чекав транспорт для виїзду до кордону з Придністров'ям.

У ході контролю за вчиненням злочину поліцейського затримано. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Викриття протиправних дій здійснювалося прокурорами спільно зі слідчими ТУ ДБР у Миколаєві, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.

В Одесі викрили правоохоронця, який незаконно переправляв військовозобов’язаних через кордон, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...