• Головна
  • В Одесі чоловік облаяв ветерана на протезах, - ВІДЕО
16:16, 3 липня
Надійне джерело

В Одесі чоловік облаяв ветерана на протезах, - ВІДЕО

В Одесі чоловік облаяв ветерана на протезах, - ВІДЕО

В одній з одеських ветеринарних клінік відвідувач образив нецензурною лайкою лікаря-ветерана, який втратив на війні нижні кінцівки, через те, що той не зміг встати, щоб оглянути собаку.

Про це стало відомо із соціальних мереж ветерана Олексія Притули.

Сьогодні, 3 липня, в одну з ветеринарних клінік в Одесі прийшов чоловік із собакою. Під час огляду пса лікар попросив чоловіка підняти тварину, щоб оглянути її, на що господар попросив лікаря самого встати. Коли Олексій Притула розвернув крісло та показав протези, клієнт образив ветерана нецензурною лайкою та вибіг з кабінету.

«Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя. Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібної наволочі навкруги тьма. Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю "людину" вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно», - прокоментував ситуацію Олексій Притула.

Одеський активіст Демʼян Ганул вже встановив особу відвідувача клініки. Ним виявився Вадим Шевеленко, який працює в ТОВ «ОДЕ­СА­СПЕ­Ц­ЕНЕР­ГО». Також активіст опублікував номер чоловіка, але кореспонденту 048.ua він на дзвінок не відповів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...