• Головна
  • ДТП на Одещині за участю легковика та вантажівки, загинула людина
10:50, 7 серпня

ДТП на Одещині за участю легковика та вантажівки, загинула людина

ДТП на Одещині за участю легковика та вантажівки, загинула людина

Автопригода сталася вчора, 6 серпня, близько 23-ї години на автодорозі сполученням Одеса – Рені, поблизу села Великий Дальник.

Про це повідомили у ГУНП Одещини.

Поліцейські попередньо встановили, що 32-річний водій легковика «Hyundai», рухаючись другорядною дорогою, не впевнився у безпеці маневру, виїхав на головну дорогу, не надавши перевагу в русі вантажному автомобілю «DAF», який рухався головною дорогою, внаслідок чого відбулось зіткнення.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм на місці події загинув водій легковика. 33-річний водій вантажівки не постраждав. За результатами перевірки на стан сп’яніння – він був тверезий.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. В рамках провадження транспортні засоби поміщені на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини події. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...