• Головна
  • В Одесі обговорили резерви збільшення дохідної частини бюджету міста
15:40, Сьогодні

В Одесі обговорили резерви збільшення дохідної частини бюджету міста

В Одесі обговорили резерви збільшення дохідної частини бюджету міста

В Одесі відбулась спільна нарада за участю представників Головного управління Державної податкової служби України в Одеській області, Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, виконавчих органів Одеської міськради, а також директорів комунальних підприємств та установ.

Про це повідомили у міськраді.

Під час наради, яка проводилася за ініціативою Департаменту фінансів Одеської міськради, обговорили питання виявлення резервів для збільшення дохідної частини бюджету Одеси та забезпечення її виконання у поточному році.

Головною тезою наради було визначено, що спільна робота та налагодження взаємодії повинні бути тими інструментами, які вплинуть на виконання дохідної частини бюджету у 2024 році та прийняття досконалого бюджету міста на наступний 2025 рік.

Нарада пройшла в активному діалозі між усіма представниками місцевої влади, податкової та виконавчої служб. Учасники зустрічі детально обговорили актуальні питання, з якими стикаються під час війни та які перешкоджають плідній співпраці.

Під час зустрічі детально зупинилися на пропозиціях щодо вирішення проблемних питань щодо дохідної частини бюджету, пошуку та реалізації резервів її наповнення, акцентувавши увагу на необхідності наповнення бази даних платників податків на землю та нерухоме майно.

Виконання бюджету Одеської міської територіальної громади дозволить якісно забезпечувати життєдіяльність міста, надавати системну та швидку допомогу об’єднаним силам ЗСУ та здійснювати соціальну підтримку захисників та членів їхніх сімей.

За результатами проведеної наради буде розроблено план спільних заходів та взаємодії, які будуть направлені на збільшення дохідної частини бюджету міста за рахунок розширення бази оподаткування шляхом залучення всіх наявних резервів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...