• Головна
  • Трьох одеситів покарають за співпрацю з ворогом, - ФОТО
15:23, Сьогодні
Надійне джерело

Трьох одеситів покарають за співпрацю з ворогом, - ФОТО

Трьох одеситів покарають за співпрацю з ворогом, - ФОТО

Трьом одеситам, які на замовлення підпалювали військові автівки та релейні шафи, повідомили про підозру у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України в особливий період та диверсіях.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

За даними слідства, 29-річний одесит в одному із месенджерів почав спілкуватися з росіянином, який запропонував йому "підзаробити" на підпалах в Одесі. Бажаючи отримати "легкі" гроші він погодився на співпрацю та залучив двох своїх знайомих. Пріоритетними цілями ворога були автівки українських військовослужбовців та обладнання "Укрзалізниці", яке мали знищувати зрадники. 

"До злочинів готувалися ретельно та вчиняли їх вночі. Спочатку розвідували локації потенційних цілей, отримували схвалення, а потім вчиняли підпали та фіксували їх на відео. "Звіт" відправляли замовнику, для отримання винагороди. У такий спосіб зловмисники підпалили один військовий пікап та релейну шафу на місцевій лінії залізничного сполучення. Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою", - повідомили в прокуратурі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...